Doorgaan naar artikel

Zeestraat 21-04 Volendam

Oppervlakte: 145 m2

€1850 per maand

In het hart van het centrum van Volendam, op de beste zichtlocatie van winkelcentrum Havenhof mogen wij u deze representatieve en multifunctionele winkelruimte TE HUUR aanbieden.

Lopend vanaf de dijk naar het centrum, springt de winkel direct in het oog. Het geheel overdekte winkelcentrum de Havenhof heeft diverse winkels en hier zijn ook vestigingen van de grotere winkelketens. Hierdoor is er een aantrekkelijke mix van de beste lokale ondernemers met grote landelijke formules. Het centrum beschikt over een ondergrondse parkeergarage waar klanten binnendoor (warm en droog) kunnen komen. De garage is 24 uur per dag toegankelijk en trekt dan ook dagelijks vele bezoekers van zowel uit de gemeente Edam Volendam als van buiten de gemeente.

De winkelruimte is gelegen nabij alle voorzieningen, openbaar vervoer (rechtstreeks naar o.a. Amsterdam, Purmerend en Hoorn) haven, winkelstraat Julianaweg, winkelgebied oude kom, Volendams Museum en het voetbalstadion van FC Volendam.

Indeling:

Begane grond: entree aan de voorzijde (etalage), winkelruimte, trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: pantry, toilet, kantoor/vergaderruimte, berging.

De winkelruimte beschikt over een begane grond van ongeveer 51m2 en een eerste verdieping van 52m2. Op de eerste verdieping is dus nog alle ruimte voor magazijn, pantry, toilet en kantoor. De begane grond heeft aan twee zijden een uitziekend zichtbare etalage mogelijkheid. De winkel ligt naast de entree van het centrum en valt daardoor enorm op.

*energielabel A
*servicekosten voorschot € 106,- per maand
*verplichte deelname aan winkeliersvereniging

Bent u op zoek naar een winkel op een toplocatie? Neem dan snel contact op met RC Makelaars voor meer info.